Home

 

Prijzen winnen in 3Dlocaties

KLIK HIER VOOR HET OVERZICHT

 

U vindt hier uitleg en informatie over 3Dlocaties waar u een prijs kunt winnen en de daarbij geldende spelregels.

 

Om een spel te starten laadt u eerst de desbetreffende 3Dlocatie. Nadat de 3Dlocatie is geladen druk u op de F2 toets voor de taxi of gaat u 'te voet' naar de knop om het spel te starten. Indien u gekozen heeft voor de taxi kunt u deze opdracht geven om naar 'het  spel spelen' te gaan. Zodra u bent gearriveerd stapt u uit door op de Escape toets te drukken.

 

Kijk met de muis om u heen en richt het vizier op een duidelijke zichtbare knop. Zodra u de knop heeft gevonden ziet u een hand en tekst in het midden van het scherm verschijnen. Klik nu op de linkermuisknop om het spel te starten waarna u met tekst wordt ge´nformeerd over het doel van het spel. Vervolgens klinkt een geluidssignaal en start het spel. Na afloop van het spel met een prijs, dient u een e-mail adres in te vullen om kans te maken op de prijs en wordt de behaalde score geregistreerd. (Toegang tot het internet is vereist om de spelscore te kunnen registeren)

 


 

Het principe van een spel is dat het of een score- of een tijdspel is. Bij het scorespel is het doel om zoveel mogelijk te scoren in een beperkte tijd variŰrend tussen de 60 en 120 seconden. Bij een tijdspel is het doel om het spel zo snel mogelijk uit te spelen.

 

Nadat een speelronde is afgelopen dit "varieert per spel" gaat een nieuwe speelronde in en wordt de winnaar via e-mail op de hoogte gesteld. De computer loot een willekeurige winnaar bij gelijke score.

 

- Meespelen is gratis zonder verdere verplichtingen.

- Er mag onbeperkt worden gespeeld om een hogere score te krijgen.

- Alleen bij een correct ingevuld e-mail adres heeft u kans om de prijs te winnen.

- De winnaar wordt per e-mail op de hoogte gesteld en dient hierop binnen 7 dagen te reageren anders vervalt de prijs.

- Prijzen zijn niet overdraagbaar.

- De winnaar mag de eerst volgende speel ronde niet mee doen.

- De prijs is gebonden aan de regels van het bedrijf die de prijs beschikbaar stelt.

 


De belangrijkste toetsen in een 3Dlocatie zijn hieronder afgebeeld. Gebruik een hand om te lopen en bedien met de andere hand de muis voor rondkijken en richting als je loopt.

Toets Escape voor sluiten/stoppen 3DViewer en uit de taxi stappen. Voor meer uitleg van de besturing toets H.

 

.